Romanian Translations2019-02-06T17:31:42+00:00

Traduceri in Romana

de pe site-ul www.AwakeningToRemembering.com

Buna,

Blogul pe care postez traducerile in limba Romana este modul meu de a asculta ghidarea sinelui meu superior in a-i asista pe cei care au inceput sa se trezeasca si rezoneaza cu ceea ce Lisa Transcendence Brown impartaseste cu umanitatea.

Din propria mea experienta stiu cat de importanta este ghidarea oferita de sufletele care arata drumul, asa ca acest spatiu este deschis pentru a oferi ghidare/inspiratie in limba Romana.

Tot ce exista pe acest blog iti va activa ceva in tine care vrea sa iasa la suprafata si sa-ti elibereze celulele din corp, asa ca… onoreaza eliberarea, nu o judeca si asculta-ti Sinele TAU Superior, asa cum facem noi toti.

Ma bucura mult faptul ca suntem impreuna aici, pe Planeta Pamant, si ne-am gasit din nou ca familie de suflet, familie stelara. Noi toti iti multumim pentru contributia pe care o aduci tu prin rolurile tale aici si prin codurile fiintei tale de lumina aici si prin dedicarea pe care o ai calatoriei tale interioare… acasa.

Inainte sa inchei aceasta transmisie, vreau sa-ti urez bun venit! Te asteptam “de ceva vreme”.

Cu mult drag,

Lola Young

 

Cine este Lisa Transcendence Brown?

~~~ cateva cuvinte de pe site-ul ei ~~~~

" M-am nascut (am intrat în corp cand acesta avea 3 ani) la o existenta umana ca Lisa și numele pe care mi l-am amintit ca al meu este Transcendenta. Am "facut aceasta calatorie a constiintei, trezire, amintire și înaltare in intregime invers".  "Mult timp dupa", cand m-am uitat in urma și am început sa "conectez punctele" si sa pun piesele puzzle-ului una langa alta, chiar am înteles cum erau lucrurile de fapt. Acesta este chiar modul în care totul functioneaza aici, daca nu avem pe cineva sau ceva care sa ne calauzeasca pe drum. Am folosit aceasta "cunoastere noua" pentru a dezvolta cursuri și instrumente didactice pentru alții. Habar nu aveam ca în tot timpul asta in care ascultam "indrumari mai inalte", eu, ca sinele meu viitor, m-am condus la "acest moment in timp" de a deveni Cel care Arata Drumul, Ghid de Ascensiune, Ancora de Lumina, Pastrator de Porti si multe altele, pentru cea de-a 5-a Dimensiune (si mai inalt). Totul s-a intamplat prin folosirea propriilor mele experiente si expansiuni pe care le-am creat si le-am impartasit cu altii, la fiecare pas. Asta m-a adus aici acum, ca sa pot împartasi cu tine. "

Colectivele noastre ale Pamantului Nou iti multumesc pentru munca, dedicarea si prezenta ta cu inima larg deschisa.

Inima ta deschisa este stalpul de lumina cu care tu sustii grila pe care o formam si o tinem in picioare noi toti, ca restul familei noastre aici sa-si aminteasca cine sunt, de ce au venit aici si ce au de facut pentru planeta Pamant/Gaia si dincolo.

Bun venit... acasa.